Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám zde, zda tu nenajdu odpověď na mou podobnou otázku nemohu nalézt tu ani jinde.
Zdědila jsem starší dvojgenerační patrový dům s balkonem. Balkon je velký cca 8m na 4. Chtěla bych ho z polovic zastavět, přistavět koupelnu.Musí na takovouto přístavbu být stavební povolení?Nepřistavoval jste takto někdo? Neměli by jste někdo inspiraci? A na kolik Vás vyšla hrubá stavba?
nejdříve to chce projekt, statický posudek, vyjádření úřadů, vyjádření stavebního úřadu, ohlášení stavebních úprav. Od kdy mají v česku balkóny 32M2 to je snad nějaká terasa či co. Můžete to lépe specifokovat. BAlkon jě něco kovového nebo betonového v luftě a obvykle pod ním mic není. Myslíte že na balkoně je možné budovat místnost. Obecně to možné není, je však možné, že Váš případ to umožňovat bude, ale popsané je to celé špatně. Mj. uvědomte si, " na špatně položenou otázku dostanete i špatnou odpověď.
doplněno 06.12.13 18:11:tazatelka bude mít zřejmě na mysli i zásadní změnu vzhledu domu, na to nevím, jestli nebude potřeba dokonce stavebního povolení, to by Vám měli sdělit na místně příslušném stavebním úřadě.
Ano popsala jsem to velice špatně s tím souhlasím. Vlastně ani nevím zda je to tedy balkon. Zdědila jsem ten dům. Je to stavba někdy z roku 1960
1. jsem jen ženská 2. nerozuím tomu 3. nestydím se za to že něco nevím ,ale skoro ničeho se nebojím...Tak tedy jde o plochu v patře, která má pod sebou místnost - které říkám veranda. Balkon jsme té venkovní části začala říkat já. je to plocha se zábradlím,takto veliká. Jelikož tam zatékalo nechala jsem si na to dát provizorně bitagit - nebo jak se to jmenuje - já bych to řekla lepenka, ale zase bych to špatně pojmenovala. Jinak mám velkou opravdu velkou zahradu a nikdy jsem na tom "balkonu" nebyla nehodlala tam sedět a ani nehodlám. Ale koupelnu bych brala malinkou a užila bych si ji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.