Nejste přihlášen/a.
dát polystyrenové stropní desky do koupelny? co vlhko v dutinách mezi lepidlem?
Předpokládám, že to má být náhrada za chybějící nebo nedostatečnou izolaci stropu. Pokud ano, tak je to špatné řešení. Vlhký vzduch se dostane do všech dutin, voda zkondenzuje pod deskama a neumí jít ven. Plíseň na sebe nenechá dluho čekat. Tyhle stropní desky se můžou použít pouze jako "okrasa" na dobře zateplený strop někde v obýváku. Slušné a rychlé řešení je profesionálně udělaná izoce stropu, třeba sádrákem (to je snad jediné smysluplné využití sádráku.
Tak to jsem řešil před 12tí léty. Strop v.295cm jsem snížil cca o 20cm roštem ze střešních lati, do roštu jsem nařezal 5 cm polystyren, na celou plochu roštu zase vrstvu 5 cm polystyrénu ( vytmelené akrylem ) a potom podhledové polystyrenové čtverce 50x50x2 cm kolem zdi vytmelené akrylem. Vše bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.