Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skleněný poklop

Od: caki odpovědí: 3 změna:

Můžete mi pomoci sehnat skleněný poklop vysoký 60cm a o průměru 25 cm? Podařilo se mi ho rozbít na krucifixu po dědovi. Děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Zkus popřemýšlet na exsikátoru.

kavalier.cz/...

JABRAKA

@jabraka: Všíml jste si že tam mají max. výšku 14 cm? Nebo jste snad myslel kompletní exsikátor? To doufám, ne.

Do takové, s prominutím hrůzy, by byla ostuda zavřít památku po dědovi a vystavit na poličce. Nehledě na to, že i s víkem je to, alespoň na těchto stránkách, max. 34,1cm vysoké.

A nechat vyrobit větší poklop by jednak bylo nejspíš šíleně drahé a taky při 60cm výšky by to mělo přes metr průměr a na zvedání by byla potřeba kladka.

Slušně vypadající a odpovídající účelu mají tohle, ale pořád je to max. 48cm. Ale možná by na zakázku udělali i větší. Ovšem, to by asi nebylo zrovna levné.

doplněno 09.01.14 19:09:

Našel jsem tady 60cm na výšku, ovšem jen 18 cm v průměru.

hodnocení

1x

Obejít bazary a zastavárny a koupit podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]