Nejste přihlášen/a.
Máte prosím někdo zkušenosti s paltovými okny firmy Macek? Děkuji
Petra
Zde do modrého pole nahoře - vyhledat - si zadejte Okna Macek a počtěte si. Já nemám okna od něj, ale vím, že zkrachoval, lidi se s ním soudí o zálohy a nyní se drápe nahoru. Třeba už je v cajku, nevím.
s okny od macka zkušenost nemám, ale v zhledem k tomu, že používají kvalitní profily Veka a Salamander, asi budou patřit k těm dražšším. Zrovna po levných oknech bych rozhodně nekoukal, nemuselo by se Vám to vyplatit. Osobně bych právě volil takovou firmu, která dělá s německými profily VEKA. Rozhodně nebrat poláky
Nebrat Poláky, ale Macka ano Co všichni máte s těmi poláky, čínou...? Všechny okna musí splňovat určité certifikace, bez toho to prostě nejde. Já mám "Poláky" a nemůžu si na ty okna stěžovat. Jsou lepší než sousedovy české a hlavně o třetinu levnější. Moderní zaoblený profil rehau - německy, taktéž německé roto kování a skla pilkington z anglie s pokovením 1,0, těsnění vkládané EPDM, které se dá kdykoliv vyměnit. Bacha na ten salamandr, ten má těsnění TPM extrudované svařované s profilem a to pak dělá neplechu, v rozích je to tvrdé a křídlo nedosedá k rámu! Minulý měsíc jsem dělali sklepové a schodištové okna, firmu jsem vybíral já a opět to vyhrála ta firma, která dělala okna i mně. Bezkonkurenčně nejlevnější. Opět zaoblený profil GL system, tlouštka vnější stěny 3mm, německá profilová řada aluplast, těsnění EPDM vkládané, rakouské kování Maco, kovové kliky Hoppe, ocelová pozinkovaná výztuha o síle 1,5-2,5mm dle velikosti okna. Opět vyrobené v Polsku. Musím říct, že takhle dobře opracované sváry nemá žádná firma v česku.
Já musím naopak Okna Macek pochválit. Interiérové dveře máme už 2 roky a kromě běžného seřízení po montáži jsme absolutně nic nemuseli řešit. I kvůli tomu jsme si objednali před 4 měsíci taky nová okna. O týden se sice zpozdili, manžel už trochu ztrácel nervy, ale prodloužený termín co slíbili taky dodrželi. Ale okna máme v pořádku a těch pár dní čekání mě netrápí. Palec nahoru.
Existuje mnoho jiných spolehlivějších firem.
V našem případě to bylo několikatýdenní zpoždění v realizaci montáže oken. Nikdo na prodlení neupozornil, až po termínu, po mém urgování, mi neochotná zaměstnankyně okna Macek sdělila, že to jejich problém není, že jejich dodavatel ještě nedodal okna, tak co chci. Tak se to opakovalo několik dalších týdnů. V den realizace přijel montér pozdě (ne svou chybou), opět neschopná zaměstnankyně zapsala domluvenou dobu montáže špatně, takže jsme se naháněli v jiné časy. Poslední kapkou, bylo chybné vyhotovení konečné faktury, kdy se tato firma snažila vyhnout kompenzaci za zdržení realizace a čekala, že si toho zákazník nevšimne. Tudíž nás tato firma chtěla vědomě okrást.
Objednány 2 okna, za 4 měsíce.
Za nás nikdy více!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.