Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parní čištič vs profi čištění

Od: ramona odpovědí: 3 změna:

Máte někdo zkušenosti z čištění koberců parním čištičem ve srovnání s profesionálním čištěním od úklidové firmy ...? Co má větší efekt ... jsem astmatička,ale koberce mám kvůli izolaci ...stropy jsou vysoké a pode mnou je distribuční jednotka tudíž se tam moc netopí poradte prosím...děkuji R.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Koberce čistím už dlouho.Pomocí kobercového čističe - vysavače s mycím účinkem,koberec i pro astmatika je dokonale zbaven prachu,roztočů i jiného dráždivého materiálu.Pokud se vyskytnou skvrny a znečištění,na co vysavač nestačí,je možno použití parního čističe kombinovat.

JABRAKA

superhafan*
hodnocení

2x

Dobrý den, mám velmi dobré zkušenosti s www.parnisila.cz Používají parní čističe s odsáváním (zároveň vysávají) Doporučuji si bud koupit nějaký dražší parní stroj, který zároven vysává...a jak už tady bylo napsáno...obyčejný parní stroj, který jen vypouští páru je k ničemu,,,, :) Parní stroje s vysáváním vyjdou zhruba na 40 000,- , takže záleží,jestli chcete investovat, nebo jen důkladně jednou začas vyčistit :)

ramona
hodnocení

díky vám...tak to vypadá,že to,co dnes reklamovali v TV je na nic ...a jelikož koberec není žádná hodnota,tak si ho nechám vyčistit,právě to jsem potřebovala vědět ...moc díky hezké vánoce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]