Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti z čištění koberců parním čištičem ve srovnání s profesionálním čištěním od úklidové firmy ...? Co má větší efekt ... jsem astmatička,ale koberce mám kvůli izolaci ...stropy jsou vysoké a pode mnou je distribuční jednotka tudíž se tam moc netopí poradte prosím...děkuji R.
Dobrý den, mám velmi dobré zkušenosti s www.parnisila.cz Používají parní čističe s odsáváním (zároveň vysávají) Doporučuji si bud koupit nějaký dražší parní stroj, který zároven vysává...a jak už tady bylo napsáno...obyčejný parní stroj, který jen vypouští páru je k ničemu,,,, Parní stroje s vysáváním vyjdou zhruba na 40 000,- , takže záleží,jestli chcete investovat, nebo jen důkladně jednou začas vyčistit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.