Nejste přihlášen/a.
Používáte někdo nějaký prostředek na rychlý úklid bez luxování? Mechanický či elektronický na takové to rychlé, neočekávané, přepadové uklízení? Máte někdo zkušenost s níže uvedenými uklízeči?
Já používám denně protože mám koberce i v kuchyni. Ten první váží i s baterií snad půl kila, je to jemná hračka. Přitlačit na něj nejde neboť by se polámal. Ten druhý byl v provozu něco přes rok a baterka kaput. Nešla sehnat a až jsem na ní narazila, tak cena byla stejná jako nový vysavač. Pak jsem narazila v bazaru za stovku na mechanickou metlu bez baterie a jsem max. spokojena.
Manželka si kvůli "rychlému úklidu"vydrndala zbozi.cz/... , i když velký vysavač máme. Ale když se někde něco rozsype, nebo je par drobků, stejně sahneme oba za dveře koupelny pro mechanického Chirona z 80-tých let.
Než takový, to bych raději přemýšlela o robotickém vysavači.
Ve srovnání s klasickým vysavačem nemusíte v podstatě nic dělat. Robotický přístroj sám vysává, nabíjí se, netahá za sebou přívodní kabel a nemá hadici na vzduch. Manipulace s ním je pouze jeho přinesení domů a občasná výměna filtru. Spotřeba energie je naprosto minimální.
Cena nejzákladnějších robotických vysavačů začíná již kolem 2000 Kč a stává se tak velmi zajímavou investicí. Z celého přístroje je ale zpravidla nejdražší součástí jeho baterie a systém řízení. Proto se také zpravidla dražší = výkonnější a především přesnější.
Donedávna se stávalo, že se tyto přístroje "zasekli" na prahu, hraně koberce, nebo pod stolem. Výrobci tyto neduhy již velmi obstojně odstraňují. Přesto nevybírejte raději mezi těmi nejlevnějšími modely a připlaťte si za kvalitu.
Ve srovnání s klasickým vysavačem nemusíte v podstatě nic dělat. Robotický přístroj sám vysává, nabíjí se, netahá za sebou přívodní kabel a nemá hadici na vzduch. Manipulace s ním je pouze jeho přinesení domů a občasná výměna filtru. Spotřeba energie je naprosto minimální.
Cena
Cena nejzákladnějších robotických vysavačů začíná již
kolem 2000 Kč a stává se tak velmi zajímavou investicí. Z celého přístroje je ale zpravidla nejdražší součástí jeho baterie a systém řízení. Proto se také zpravidla dražší = výkonnější a především přesnější.
Donedávna se stávalo, že se tyto přístroje "zasekli" na prahu, hraně koberce, nebo pod stolem. Výrobci tyto neduhy již velmi obstojně odstraňují. Přesto
Mám mechanický REGULUS a starého Chirona (i po 30ti letech je lepší), používám na chalupě. Pokud dole u vchodu zvoní návštěva a potřebuju rychle posbírat drobky pod stolkem a kočičí chlupy na sedačce, použiju vysavač akumulátorový, malý, do ruky MiniVack-víc na něm napsané není a než vyjedou výtahem do patra v pohodě to stihnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.