Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chystám se v pokoji postavit předsazenou spřeženou stěnu a řeším dilema, jakým způsobem se napojuje sádrokarton na zeď. Konkrétně se mi jedná o tu zeď v místnosti, kde jsou dveře. Zdi máme cca 40cm tlusté, takže dveře jsou vlasně oproti stěně o kus zapuštěné. Bohužel na tyto cca 30cm boční zdi SDK dát nemůžu. Jakým způsobem se vlastně taková spřažená stěna u dveří zakončuje?
díky za radu
Stejně jako kolegové, si nejsem jistý zda jsem správně pochopil Vašo otázku. Takže jsem velmi zjednodušeně namaloval řešení na problém tak jak jsem jej pochopil. Když něco nebude dál jasné tak se ptejte a na něco přijdem.
Máte pravdu, otázka k nepochopení ,
každopádně jsem měl na mysli situaci, tak jak ji má na nákresu pan Jiřík. To ej přesně ta situace, akorát dveře se mi otevírají do místnosti, takže tam na nalepení SDK není místo. Teda na jedné straně by se možná vešel, ale na straně u pantů ne. Už tak se dveře do pravého úhlu neotevřou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.