Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladnička Calex SCB 340 S - výměna těsnění

Od: pavelz* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu, jak u této kombinované chladničky vyměnit magnetické těsnění. V chladícím i mrazícím prostoru. Na šroubky upevnění není. Díky předem za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

koumes*
hodnocení

0x

Všechny chladničky co jsem zatím viděl, měli těsnění lepené, ale tato jej má zřejmě fakt šroubované

vorcz.cz/...

Takže to asi chce hledat lištu se šroubky někde schovanou v tom těsnění. Možná je sama přelepená aby do šroubků nešla vlhkost.

pavelz*
hodnocení

já fakt ty šroubky nikde nemůžu najít. V těsnění žádná lišta se šroubky není. Snad sundat celou zadní stěnu ve dveřích. Ale připadá mě, že je ve dveřích vlepená. *zed* Netušil jsem, že výměna těsnění chladničky je takový hlavolam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]