Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na válendu s úlož. prostorem bez matrace

Od: uska* odpovědí: 4 změna:

Vážení, prosím o pomoc. Jsem asi levá jak šavla a nedaří se mi najít válendu s úložným prostorem (ne šuplík) s volně loženou matrací. Našla jsem jen jednu a nevěřím, že víc tipů neexistuje. Prostě potřebuji 2 ks válend, ne celočalouněných. Takových, abych si do válend mohla koupit jakoukoliv matraci. Nemáte někdo podobnou doma? Kde hledat? Kde objednat? Děkuji Vám.

doplněno 30.11.13 19:50:

pavels - hledala jsem i postel. Ale u postelí jsou obyčejně čela a šuplík a to mít nemohu. Našla jsem jednu, ale 6 tis za 1 ks pro občasné přespání nedám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím, jestli je to ještě aktuální a nebo jestli jste si to už nenašla sama, ale třeba tato postel palubky-nabytek.cz/... ; nejlevnejsinabytek.cz/... mi příjdou jako takové, které hledáte. Nebo tady nabytek-bydleni.hyperinze/... . Sice použitá, ale... Pokud nevyhovují, jsou tam uvedeni i výrobci a možnosti objednání. Já se při hledání většinou orientuju podle obrázků, vyhledávání na v normálním vyhledavači mi příjde zdlouhavé. Jistě je tam tipů i na vámi hledanou postel víc. Hodně úspěchů!

pavels*
hodnocení

0x

Hledejte "postel s úložným prostorem" , ne "válenda".

hodnocení

0x

Jo, bývaly, před 30 lety.. :)

uska*
hodnocení

Děkuji za snahu pomoci, ale zmiňované postele buď mají čela nebo šuplík nebo oboje. Chci válendy do volného prostoru, tak čela mít nemohu, aby byl přístup k postelím ze všech stran. Je to prostě nedostatkové zboží a přitom to musí být bezva zvolit si matraci jakoukoliv a nebo kdykoliv vyměnit třeba za méně tvrdou. Našla jsem jednu, ale musím tam zavolat, zda by mi je nevyrobili v tmavém odstínu. Dávám sem odkaz, třeba někomu pomůže, já hledáním ztratila dva dny.

korekt-shop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]