Nejste přihlášen/a.
Vážení, prosím o pomoc. Jsem asi levá jak šavla a nedaří se mi najít válendu s úložným prostorem (ne šuplík) s volně loženou matrací. Našla jsem jen jednu a nevěřím, že víc tipů neexistuje. Prostě potřebuji 2 ks válend, ne celočalouněných. Takových, abych si do válend mohla koupit jakoukoliv matraci. Nemáte někdo podobnou doma? Kde hledat? Kde objednat? Děkuji Vám.
doplněno 30.11.13 19:50:pavels - hledala jsem i postel. Ale u postelí jsou obyčejně čela a šuplík a to mít nemohu. Našla jsem jednu, ale 6 tis za 1 ks pro občasné přespání nedám.
Nevím, jestli je to ještě aktuální a nebo jestli jste si to už nenašla sama, ale třeba tato postel palubky-nabytek.cz/... ; nejlevnejsinabytek.cz/... mi příjdou jako takové, které hledáte. Nebo tady nabytek-bydleni.hyperinze/... . Sice použitá, ale... Pokud nevyhovují, jsou tam uvedeni i výrobci a možnosti objednání. Já se při hledání většinou orientuju podle obrázků, vyhledávání na v normálním vyhledavači mi příjde zdlouhavé. Jistě je tam tipů i na vámi hledanou postel víc. Hodně úspěchů!
Děkuji za snahu pomoci, ale zmiňované postele buď mají čela nebo šuplík nebo oboje. Chci válendy do volného prostoru, tak čela mít nemohu, aby byl přístup k postelím ze všech stran. Je to prostě nedostatkové zboží a přitom to musí být bezva zvolit si matraci jakoukoliv a nebo kdykoliv vyměnit třeba za méně tvrdou. Našla jsem jednu, ale musím tam zavolat, zda by mi je nevyrobili v tmavém odstínu. Dávám sem odkaz, třeba někomu pomůže, já hledáním ztratila dva dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.