Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záruka na krb

Od: michalbc® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den poradci.

Mám krb na kterém prasklo v průběhu 2 leté záruky sklo (14 měs. provozu), které bylo cca do 3 týdnů od nahlášení reklamace zdarma vyměněno.

Rád bych věděl, zdali je na nové sklo záruka další 2 roky, když celý krb je už po záruce...

Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. To záleží na tom kdo ti to prodal. Může mít - většinou se to dělá v rámci reklamy prodlouženou záruku. Jinak je to na náhradní díl půl roku. Ale ber to jako můj názor . Můžu se mýlit.
Většinou praská , když se moc přikládá. Chce to dodržovat předepsaný množství paliva a přikládat až jsou pouze žhavý uhlíky. Taky jsem viděl , že ve vložce míchali dříví s uhlím a nejlíp prý hoří starý boty.
hodnocení

No předpokládál jsem, že bude jen 6 měs. na nový díl.

Jinak k prasknutí došlo vždy do 10 min od zapálení sludené vložky.Sklo nemělo v rámu kam dilatovat.výrobní šmejd za 62 000,-

buss
hodnocení

0x

1. to vám měli sdělit při výměně, nebo jste se měl zeptat!
2. při reklamaci má nová věc opět 24 měsíců,
3. při opravě 6 měsíců

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]