Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvarohový koláč s pudinkem

Od: sebod* odpovědí: 10 změna:

*zeď*. Kdesi jsem potratila recept na tvarohový koláč. Základní těsto je cosi jako drobenka, to se dá na plech, pak se na to naleje tvaroh (s vajíčkem? s pudinkem?) a opět se nasype ta drobenka. Kuchařinky moje milé i moji milí kuchtíci:), prosím, prosím o recept, jinak mě rodina ukamenuje. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

recepty.vareni.cz/... od maminky mám stejný recept, pouze místo másla mám Zlatá Haná, řiznávám se, nikdy jsem to nepekla. Naučila jsem se péct všechny kynuté buchtičky s majonézou a víc receptů už nevyhledávám.

hodnocení

2x

Jé, tenhle vynikající koláč miluju už od dětství. Najdeš ho pod názvem "Švédský koláč"nebo ještě lépe přímo na dolcevita.blog.cz/.... Inspirovala jsi mně natolik, že tahle dobrota nebude o víkendu chybět na našem stole. Jdu namočit rozinky do rumu :)

instalater*

zmatenka - rozinky do rumu? Dobrej nápad. Zítra koupím pulčák a snad zbyte i na ty rozinky.

Jinak holky děkuji za dobrý nápad na recept . Já jsem totiž hrozně na sladký a toto vypadá zajímavě.

hodnocení

1x

Postup pečení tohoto koláče mi připomíná karambol. Ten je také na několik způsobů, ale s ovocem. S rebarborou ho miluji nejvíc. Dcera ho dělá s kompotovanými švestkami. ;)

doplněno 29.11.13 16:33:

prozeny.cz/...

sebod*
hodnocení

Holky, děkuji moc , je to ono *ua*. Já ho tolikrát pekla, ale dnes jsem nebyla schopná dát do kupy recept *zeď*. Že by to byla skleroza *sok*.

Babčo. Karambol nastává u nás v kuchyni docela často... Ale koláč toho názvu neznám.

doplněno 29.11.13 16:27:

Zmatenko. Ne že budeš ten rum potajmu (nedejbože veřejně) usrkávat *smich*

pt®
hodnocení

0x

"sebod", tak jsi mně nalákala, že jsem pohledala na netu recept: "MŇAM KOLÁČ Z DROBENKY"- mimibazar.cz/... Jen jsem přidala jednu vaničku tvarohu a ovoce jsem dala 1 sklenici jabkový a 1 sklenici třešňový, vypeckovaný kompot. Už je to v troubě, jsem zvědavá, jak to dopadne. - Foto: Zatím dávám do trouby:

Tvarohový koláč s pudinkem
sebod*
hodnocení

pt Ty jsi teda nadšenec... Někdy zkus místo bílého cukru dát hnědý (řepný). Dá tomu zase úplně jinou chuť.

pt®

"sebod", budu se muset po tmavém cukru poptat. A koláč je už hotový a chutnal nám.

Tvarohový koláč s pudinkem #2
Tvarohový koláč s pudinkem #3
lidus*

Já se na to vykašlu, tak aktivní a šikovná ženská. Připomínáte mi moji maminku, zavolám, že přijedu do hodiny a ona za tu hodinu upeče třenou bábovku a roládu s čokoládou.

pt®

"liduš", tak na Vaši maminku nemám, to je super maminka. No, já to zvládla při dvou vnoučátkách a dnes už nedělám nic. Protože dopoledne jsem musela vystěhovat skříňky v pokoji, jelikož mi zítra přijde truhlář řezat cokly a dávat nožičky. Už ať je neděle a mám klid. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]