Nejste přihlášen/a.
prosím o pomoc na bojleru 160l my málo teče teplá voda trubky jsem vyčistil od vodního kamene. Mám dojem že mi odešel pojštovací ventil muže mi někdo poradit díky
Začn od toho nejjednodužšího . Teče málo na všech baterkách? Pokud je tlak na různých baterkách jiný tak je problém na baterce. Může to být zanesený perlátor nebo sítko těsnění ( na nástěnné baterce) . Potom otoč pojišťovákem . Tlak je malý - je problém v pojišťováku . U některých bývá před zpětnou klapkou sítko - vyčistit. Pokud je to v pořádku , pak už ti nezbývá nic jiného než odpojit od bojleru teplou vodu a vyzkoušet .
Nejlepší pojišťováky dělá Myjava.
Jednou se mi také stalo , že jsem rozdělal přírubu bojleru a vytáhl jsem odtud dva plný kýble písku - nekecám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.