Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tassimo T20 kávovar

Od: jakubicek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi kávovaru tassimo T2 (bosch). Jelikož se v těchto věcech nevyznám obracím se na Vás. Jak je to s kapslemi, dá se jedna kapsle využít vícekrát nebo se musí po jednom použití vyhodit. Je cena kapsle odpovídající kvalitě? atd.

Předem děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je problém. Takové kafe vás vyjde klidně na 10 kč a každý to vidí jinak. Někdo jako moc drahé, někdo jako nepřekonatelně dobré a kvalitní kafe. Já si ho dělám jen v neděli k Toulkám... Jedna kapsle rovná se jedno kafe.

olaf71*
hodnocení

0x

kafe z kapslí nic moc a cena ještě horší.naštěstí je mám zadarmo, tak mě to nebolí. až někdy dojdou, poletí i kávovar (dolce gusto), i když mám zásobu na hoodně dlouho

petrkl
hodnocení

0x

Dobrý den, kapsle do všech kapslových kávovarů Tassimo se po jednom použití vyhazují. Zda cena kapsle odpovídá kvalitě musíte pousoudit sám, každému chutná něco jiného. Existuje však mnoho různých druhů kapslí, které se od sebe liší cenou i kvalitou, vybere si tedy opravdu každý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]