Nejste přihlášen/a.
Může kominík vyčistit , zkontrolovat komín i teď , když topím nebo musím případně vypnout kotel? Topím plynovým kotlem, komín je vyvložkovaný.
Odborník přes kotel mi kdysi řekl, že komín se při topení plynem nezanáší, tak jsem to trochu nechala plavat, ale
při hledání info. na toto téma, jsem zjistila, že to asi tak nebude. Vyhlášku znám.
Dobrý den, znáte někoho spolehlivého na kontrolu vyvložkovaného komínu na plyn v okrese mělník? Moc děkuju za typy na spolehlivého pracovníka. - pt
Ahoj. U plynu je čištění jednoduché. Pomocí malého zrcátka se dvířkama v patě komína podíváte nahoru, jestli je vidět světlo na konci komína. Když je vidět světlé kolečko, tak je komín průhledný. Na dně můžou být, např. spadlí ptáci, pavučiny a pod. . Tohle si pro svůj klid můžete dělat i několikrát za rok. Je to rychlé a jednoduché. Nic to nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.