Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s výrobou "lapače snů"? Potřeboval bych poradit jak vyrobit nějaký jednoduchý z dostupných materiálů. Abych nemusel obcházet obchody a shánět věci, ze kterých využiju třetinu a zbytek mi bude ležet doma. Uvítám nápady, tipy i přímo návody.
Děkuji za tipy.
@pt doufám, že spíš pomůže. Devítiletá dcera má problémy se spaním, noční děsy atd. Problémy ve škole žádné, doma klid, zdravotně vpořádku. Zkoušíme babské rady i osvědčené rady odborníků a zatím nic nepomáhá. Tak chci zkusit tohle. Vyrobí si ho sama, podle svého a já doufám že "víra její ji uzdraví" jeslti chápete
"xixi", to špatné spaní dcery bych řešila přemístěním nábytku a hlavně postele v pokoji. Dětem se dobře spí v koutku, dál ode dveří a ne přímo pod oknem nebo u topení. Potřebují takový svůj "kutloch", aby měly přehled o místnosti a v zádech měly oporu pevné stěny. Aby je nerušil WC, TV, rádio, elektrobudík, či PC nebo velké zrcadlo. Takto bych to řešila já. - pt
Děkuji za tip
Stěhování v pokojíku zatím nechci moc řešit. Je to pokoj, kde je dvítiletá s pětiletou, sice prostorný, ale kvůli dvojem dveřím a oknu tam není moc možností rozestavení nábytku. Navíc jsou tam spolu čtyři roky bez problémů a potíže dcery se spaním začali teprve "nedávno", někdy v létě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.