Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kráječ na vajíčka - praskla struna

Od: tiinulinkaa23* odpovědí: 8 změna:

Prosím mužete mi poradit praskla mi u kráječe na vajíčka jedna struna dá se to dát nějak zpět dohromady?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ano dá, novou strunu (v hudebninách) a umět ji upevnit, nebo vajíčkokráječ vyhodit. Titulinko, co to stojí?

nebo použij nahradní strunu alko nový knín do kráječe knedlíku

hodnocení

0x

Pokud není vzácný, lepší je koupit nový. Jinak všelijaké dráty nerezové a zdravotně nezávadné (a drahé) měli kdysi ve zdravotnických potřebách.

pohanka*
hodnocení

0x

Vyhodit a koupit nový. Kráječ na vejce na ZBOŽÍ již od 17 korun.

hujer123*

A nebo, halt, bude mít jeden chlebíček tlustší vajíčko.

zajixxx*

Nebál bych se tam dát rybařský vlasec, dělají i v dostatečných průřezech s nosností několika desítek kilogramů. Nemáte souseda rybáře? :)

hodnocení

0x

U stánku s číčovinami, všechno za 10, jsem uviděla toto udělátko. Doma jsem ihned vyhodila velký kráječ, který zabíral půl šuplíku. A dobře jsem udělala ;)

doplněno 26.11.13 10:19:

unetice, to s houbami je dobrý nápad. Jsem zvědavá, jestli to půjde i s tím mým udělátkem. Budu si muse ještě chvíli počkat. :D

Kráječ na vajíčka - praskla struna

hodnocení

0x

Kráječ bych asi vyhodil, protože práce s výměnou struny doma je neadekvátně náročná. Koupil bych nový bytelný a na něm se dají dobře krájet i houby na sušení. Zkuste to, jde to neuvěřitelně rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]