Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UNIFIL stěrka

Od: efoun odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne, zda máte někdo zkušenosti s stěrkou UNIFIL. Táta, který dříve pokládal podlahy, mi chce vystěrkovat betonovou podlahu v panelovém domě touto stěrkou (na ní půjde PVC). Zajímalo by mě, v čem se stěrka UNIFIL liší od běžné cementové samonivelační stěrky. Jaké má výhody, či nevýhody. Na internetu jsem našel akorát, že UNIFIL už se 10 let nepoužívá, ale nikde nepíšou PROČ. Je závadný, nekvalitní, drahý?

Také jsme našel, že samonivelační stěrka je cementová prodávaná v pytlých, ale UNIFIL je disperzní stěrka prodávaná již namýchaná ve kbelících. Jaký je v tom rozdíl, bude stačit pod PVC UNIFIL? Nemám se UNIFILu bát a nechat si to vystěrkovat UNIFILem? Nebo to mám raději nechat vystěrkovat samonivelační cementovou stěrkou?

Děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Unifil je akrylátová,vodou ředitelná stěrka,dosti drahá a použitelná na tenké vrstvičky.Do 1,5 cm.Její pevnost je poměrně malá.Pod plovoučku bych dal přednost Anhydritu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]