Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný elektromotor

Od: xcairo® odpovědí: 12 změna:

Prosím o radu co z hlučným elektromotorem u pračky jako by kovový zvuk. Nevím, ale pračka normálně s ním funguje žádný problém nevykazuje pouze jde kovově. Děkuji Michal. Myslel jsem, že jej promažu nebo nastříkám po hřídelce trochu wdečka, ale nepomohl to.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Ře by ložisko?

hodnocení

Nevím jsem laik, ale z pračky jsem jeje vytáhl a po zatočení je ten zvuk patrný jako kov na kov, ale jde lehce. Co tedy s tím pokud víte. Děkuji

hodnocení

0x

Použít WD40 není na škodu, ale nic to neřeši. Jednak to není mazivo, druhak pokud je ložisko pryč, žádný sprej to nezachrání.

hujer123*

Nedrhne vám někde vrtulka ventilátoru o kryt? Asi by to chtělo foto, jak vůbec ten elektromotor vypadá.

jm*
hodnocení

0x

Takto na dálku nelze diagnostikovat, kde je vada, může pouze hádat, co to asi bude. I ten kovový zvuk může dělat to vadné ložisko. Je nutná demontáž elektromotoru.

hanher*

Kvůli ložisku na bubnu demontovat elektromotor ,?

hujer123*

Píše, že elektromotor už vyoperoval.

hanher*

Ojoj, omlouvám se, přehlédl jsem se.

hujer123*

Stane se, Puštíku. -))

hodnocení

Když by bylo to ložisko co to znamená? Celý motor převynout?

hanher*
hodnocení

0x

S jakým plněním ta pračka je?

24.11.13 22:05
hodnocení

Dobrý *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]