Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ulomilo se mi tlačítko na vypouštěcím ventilu (viz obrázek), bohužel se mi nějak nedaří dohledat, jaký je to typ, případně jak ho lze nahradit. Našel jsem nějaký seznam možných typů, ale vypadá to, že to není ani jeden z nich.
http://www.falcon-jihlava.cz/ poradte.cz/...
Je nějaká šance, že seženu náhradní díly na svůj typ, nebo bude potřeba koupit celou novou nádržku? Případně jaké parametry musím zjistit? Předem díky za všechny odpovědi.
Ahoj. Jen bych lehce doplnil. Ten odtokový ventil je vypůšťák a napůšťák je to modré na pravo. K různým nádobám jsem viděl různé vypouštění a mačkací, nebo tahací tlačítka se taky dají tak různě sehnat. Některé to vypouštění může stát i 20-340 Kč. Náhradní díly, když se dají sehnat na tu kterou věc příjdou na 60-80Kč. Je na každém majiteli-uživateli jak si tu věc zainvestuje.
doplněno 03.12.13 23:09:Sorry 200-340 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.