Kutil, znalý problému by se neptal a vnořil by se do útrob pračky, aby kuličky vysvobodil. Jelikož se ptáte, tudíž nevíte jak na to, doporučuji odborný servis. Příjde to levněji, než následná oprava po vašem zásahu.
Candy neznám, ale jiné pračky měly naproti dvířkám bubnu vyndávací díl, kterým se šlo dostat na dno vany. Nebo malé předměty končily ve filtru, ve spodní části pračky.
bv
Děkuji Vám za radu, ale ten díl na dně bubnu nejde mi vyndat . Poraďte jak na to . děkuji.
Já se obávám, že budete muset zavolat do servisu. Takhle mi spadla brzdička na šňůrku, která také vypadá jako větší korálek a zapadla až do útrob, do odpadního potrubí, k čerpadlu. Průšvih až na půdu. Servisman musel pračku s horním plněním rozebrat. Naštěstí si ji neodvezl.
Nevím jak u tvé pračky , ale u některých to jde tak , že otočím buben dvířkama dolů a na tom spodním ,,žebru" je do strany takovej plíšek , který slouží jako pojistka. Tu jsem vycvakl a žebro trošku posunul do strany. Otočil buben nazpátek a dvířkama potom žebro posunul doboku a odjistil. Jinak to můžeš najít ve filtru a nebo by si musel zboku topným tělesem , ale tam bys potřeboval pravděpodobně rovnou nové těsnění. Hodně zdaru a pevný nervy.
Máme Zanusi s horním plněním a úplně dole je plastové cosi, co když podle návodu odklopím, tak se dostanu pod buben, za buben a mohu vyjmout sítko. Podle vašeho popisu, všechny drobné věci, co se dostanou mezi buben a vlastní vanu musí skončit dole v tom sítku?
emilka12*
V bubnu je z uměly hmoty takovy kryt.Ten oděláš tak že zavřeš buben a otočíčíš.Vytlačíš kryt a jakym zpusobem na to určitě přijdeš.Kryt ti spadne do bubnu.Otočíš buben a otevřeš.Vem baterku a skus najít korálky.Pak zas kryt nasadíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.