Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obložení umakartového jádra

Od: cyrdyr odpovědí: 5 změna:

měl bych ještě jeden dotaz.existuje nějaký obkladový materiál, který by se dal nalepit, nebo přišroubovat na umakartové jádro? mám namysli nějaké tenké desky cca 2-4mm např. z nějakého plastového materiálu. je to provizorní řešení, tak aby to nestálo příliš moc peněz.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

V OBI jsem před časem zahlédl podobné desky, vlastně imitace obkladaček a tloušťka byla určitě do 5mm.

hodnocení

0x

příliš moc peněz je relativní pojem. ale asi vím co máte na mysli. Šel bych do nejakého dvojkového linolea (2ka kvalita). Ale co je dnes levné. v brně jsem kdysi zanl prodejnu, která e zbývala podejem levnějšího lina. U Vás však nevím, to je jasné.

jabraka*
hodnocení

0x

Desky jako imitace obkladů nabízí LINEA Praha

JABRAKA

koupelnyza3dny.cz/...

celkem zajimavý systém, otázka je trvanlivost. Myslím si však že to je cenově mimo tazatelovy požadavky.

jabraka*
hodnocení

0x

Mám zkušenosti s úpravami jádra s měkkým linem,i s deskami ABITIBI,což je podobné jako ta LINEA.To,že to bude pravděpodobně poněkud dražší záležitost,vyváží nesmírná jednoduchost práce.Životnost a odolnost desek je srovnatelná s keramikou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]