Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka na blbost

Od: hurikan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat . Máme rok na prodej byt v realitní kanceláři, když jsme ho opuštěli zastavoval jsem hlavní přívod vody do bytu . Pak ještě jednou jsem ji na chvilku pustil, abych si natočil trochu vody , ale hned jsem jí zase uzavřel . Začal nám protýkat kulový uzávěr a proteklo 250kubiku vody. Jde na to uplatnit pojistka na blbost? Nebo pojistka na domácnost? Voda protekla záchodem. Kromě rozbitého uzávěru nevznikla žádná jiná škoda. Děkuji za odpověď nebo za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

2x

Bohužel ne, obě pojistky se vztahují na způsobení škody druhé osobě, případně druhou osobou vám. Materiální škodu, kterou způsobíte sám sobě, nekryje žádná pojistka.

fidonet*

Povídáte hlouposti, ale to nevadí :) .. o havarijním pojištění jste jakživ neslyšel? Tim, nemáte pojištěné vozidlo, proti způsebení nehody sám sobě?

doplněno 23.11.13 18:50:

.. na vše existuje právní klička ...

hurikan*
hodnocení

Jo musel bych nahlásit jako že mě škodu udělal někdo jinej .Pak by to asi šlo co?

hodnocení

2x
Zkusit to muzes, ale dostanes par korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]