Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budeme provádět mírnou rekonstrukci domu a chtěl jsem se zeptat.
Máme pianino, které bychom rádi dali do obývacího pokoje, ale jedinné místo, kam by se vešel je pod klimatizací, jejíž výdech by byl cca půl metru nad nástrojem (je to tato klimatizace: klimatizace-tsc.cz/...).
A jde mi o toto: Vadilo by tomu klavíru hodně, kdyby nad ním byla ta jednotka? (Jestli by ten chladný vzduch, který by nad ním v létě proudil měl nebo neměl vliv na stav nástroje a kvalitu zvuku) Děkuji
Řekla bych, že se bude trochu rozlaďovat když se mu bude měnit teplota a vlhkost ale sama mám umístěné pianino prostě tam kam se vešlo i když vím, že to není pro nástroj to nejlepší místo. Jelikož dcera si zahraje jen když příjde na návštěvu, někdy ho využiji jako odkládací prostor a to by náš ladič teprve zaplakal.
Zdravím . Já vím , že jako instalatér bych do toho neměl co mluvit , ale nešťastnou náhodou se stalo , že jsem měl jeden čas klavíristku. Piano by nemělo být umístěno v místě , kde se střídají teploty . Docházelo by k rozlaďování. Záleží na vás , jestli to máte pouze jako bytový doplněk , nebo jestli na něj aktivně hrajete. V tom druhém případě bych to nedoporučoval. Potom je tu ještě jedna možnost. Pokud chcete navázat známost s ladičem pijan , je to pro piano ideální místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.