Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové hledám povlečení na postele "Noty". Našla jsem si ty, co se mi moc líbí, ale mají vyprodáno. Nevíte, kde sehnat? Děkuji. - pt 4home.cz/...
"strejci", moc děkuju, já tyto viděla, ale je tam moc té černé. Já bych potřebovala, ty světlé. Nebo látku, ale bez tmavých obrázků. - pt
Myslím si, že je to z dovozu, museli by mi v shopu prozradit výrobce, zkusím jim napsat, díky. - pt
Ale je hezké, příjemné, také jsem chtěla pomoci. Na fabric.com též plno látek s hudebními motivy i s notovou osnovou. Ale jsou tam též nádherné kousky, barevné s hudebními nástroji. Zadejte do hledání music nebo note. NěkdoVám pomůže třeba jak dál objednat.
doplněno 21.11.13 14:58: "inzinyrka", děkuju moc, ten druhý odkaz odpovídá mé představě. je to š. 110, ale 2 šířky k sobě, něco do švu a udělá to 2 m. a zbytek podle potřeby. Tak mám radost, jenže už nemám body. - pt
Všem děkuju za pomoc.
"monikaska", koukala jsem na ty stránky, jenže mají rozměry na postel 140 x 200, ale já mám deky z Ikea a ty mají všechny rozměry 150 x 200, mimo to, je tam na mně hodně černé. Takže děkuji za odkaz, ale vyhovuje mi ta metráž. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.