Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s keramickou dlažbou a obklady z Itálie

Od: mina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se jen zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s keramickou dlažbou a obklady z Itálie. Když jsem projížděla internet, narazila jsem na stránku www.studiokoupelen.cz, kde mají moc hezké kolekce. Vyplatí se tato dlažba? Máte ji někdo doma?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

podle mě je dlažba i obklady OK. pracuji s nima dlouho a každy prodejce z itálie dlažbu prodáva .v italii je mnoho firem na vyrobu obkladů takze je dost ny výběr

lubica*

Dobrý den, na italskou dlažbu jsem slyšela jen samou chválu. Kterého výrobce či prodejce preferujete? Na natu jsem našla prodejce levnadlazba.cz, je tam dost velký výběr, jen se v tom orientovat :)

hodnocení

0x

Ano,mám jak dlažbu,tak obklady.Vysoce kvalitní a velmi krásné.Údržba skvělá,vřele Vám je doporučuji:)

hop®
hodnocení

0x

Nemohu zcela souhlasit s předchozími reakcemi.
Italské obklady a dlažby (v rozumných cenových relacích) patří mezi ty méně kvalitní, bývají křivé, mají nestejné rozměry, při řezání praskají. Výsledek bývá uspokojivý, ale většinou za cenu větší pracnosti i nervů řemeslníka.
Zlaté české RAKO...

iz*

Souhlasím s Hopem: i já bych dala přednost značce RAKO.

Podotknu ze jsme víceméně omylem koupili polskou dlažbu, šli jsme po parametrech otěru a designu, že je Polska jsme zjistili až po té. Po cca 6 letech jsme stále spokojeni.
Dejte pozor na ten oter, laik o tom ani neví že jsou různé dlažby do různých prostor...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]