Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

100 kg prase, vleze do auta, kufru?

Od: akr* odpovědí: 19 změna:

Zdravím, je potřeba přepravit zabité prase na zabíjačku. Není k dispozici vozík. Prase by mělo mít váhu 100 kg možná trochu méně. Vleze do auta, když se odstraní zadní sedačky? (Favorit) Taková zajímavá otázka, ale věřím že se dočkám odpovědi ze života :) Předem díky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sto kilo?Ve Fáčku? řekl bych bez problémů.V nebožce stopáté jsem vezl jen 740kg!k tomu + moje maličkost,,nebylo to sice zabité prase jen staré železo ,V kufru mj. jedno cca stokilové šoupátko a za sedačkami dva kanáldekly o s rámem každý cca 5Okg.

miklous*
hodnocení

2x
Kam se vejde stokilový člověk, tam se musí vejít stejně těžký pašík. Myslím, že na nedostatek pohodlí si stěžovat nebude :).

hodnocení

2x

silné papírové krabice, na to igelit, a prace v dece, hadru a podobně..

aby se lehčeji do auta dosoukalo..

tak malé prase se tam vejde..

18.11.13 20:07
hodnocení

0x

Vejde

hodnocení

0x

jo, vozili jsme ve favoritu i větší kousky :)

hodnocení

0x

Jo vleze ale pozor aby vám tam nezmrzlo to se špatně vytahuje (vlastní zkušenost :D )

akr*
hodnocení

I když tam mám lpg bombu? :-D Místo zadních sedadel by asi mělo, že? Tak tedy děkuji za odpovědi, které mě potěšily.

Tak ono když posunete sedačku od spolujezdce dozadu tak by mohlo vejít i tam ale jestli by vyšel pás?*nevi*

akr*
hodnocení

A nevíte, smrdí to tam potom hodně? :-D Nebo, když je to na plachtě,dece tak to je v pohodě?

akr*
hodnocení

Zamotat ho do deky, to by mohlo být fajn no... Tak ho tedy nějak přepravíme, Díky :)

18.11.13 21:09
hodnocení

0x

jo vleze

hujer123*

Zabité prase nevleze nikam, musí se naložit.

On je moravák, ty používají slovo vleze, místo slova vejde...

OK?

samozřejmě že ne vleze, ale vleze se ;)

lidus*

Já nechápu, proč se tu stále častěji pitvá zda je to správně česky, opravdu na tom tolik záleží. U nás se prostě říká VLEZE, TAKY- a ne také, ŠALINA a ne elektrika... a kdybych na souseda na chalupě zavolala pane Hrabale a ne jak jsem zvyklá, pane Hrabal myslel by si ten starý pan profesor, že mi hráblo.

lidus*
hodnocení

0x

V pohodě vleze do dětské vaničky (položit na záda, nohama vzhůru), tu do kufru dáte a nemusíte ani pohnout sedačkama. Lepší je převážet už vyvrhnuté a zbavené štětin. Jak je tu již psáno, pokud ho převážíte jen poražené určitě ho přikryjte aby moc nechládlo.

doplněno 19.11.13 11:39:

Ještě mě napadlo, když chcete dělat zabíjačku, potřebujete krev. Vemte kbelík a někoho kdo to bude míchat aby se nesrazila.

akr*
hodnocení

Taky dobrý nápad, podívám se i po vaně. :)

hodnocení

0x

Takovýho prcka tam dáš dvakrát !

olaf71*
hodnocení

0x

já tam vezl i čtyři prasata pěkně ožralá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]