Nejste přihlášen/a.
Dobrý nemá někdo zkušenost z myčkou bosch, která sice napustí vodu, ale pak asi dvakrát třikrát zkusí jakoby nasát vodu do čerpadla a pak již nic, ticho. Vodu jde z myčky odčerpat resetem. myčka je elektronická a má zcela čistý labyrint, který mne taky napdal jako první, ale tady je vše ok. Děkuji za rady.
A jak mohu vyloučit závadu motoru od toho čidla. Kolik stojí taková oprava? Děkuji za odpovědi. Michal
technik mi tu součástku ukazoval. sice byla z jiné myčky. byl to průhlednej plast. bazmek, říkal tomu hladiňák a v něm je zřejmě čidlo. musí to být čisté. ta konkrétní věc stála 900. ptal jsem se na ten model SRS, protože jsem nevěděl, že pak napíšete jiný model. na německých stránkách jsem se dočetl, že to je stejně něco podobného.každopádně nějaká historie
Ne ten je v pořádku a čistý, protože na tom je jakoby napasovaný ten labyrint, který jsme před tí čistili. Takže zbývá ten motor neboli oběhové čerpadlo a to stojí? Díky
doplněno 20.11.13 14:49:Ještě mne napadlo jak se dájí od sebe oddělit dvě závady a to jednak, že tedy odešel hlavní motor a nebo, že jen špatná vrtule motoru? Děkuji za odpovědi Michal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.