Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papírové stínidlo lampy DUDERÖ

Od: lm® odpovědí: 2 změna:

Koupila ¨jsem synovi lampu DUDERÖ s papírovým stínidlem.Při dětském skotačení malý synovec (5 let) stínidlo roztrhl.Neporadíte mi někdo jak to opravit,Konstrukce je jakoby ze špejlí,ale ohebných stočených do tvaru...V elektru nabídli koupit jedině novou celou lampu.Já ji kupovala přes Aukro le měla by být z IKEY.Zkusila bych to opravit ,ale nevím jak na to.To je nějaký speciální papír?Abychom pak zase pro změnu nevyhořeli..Díky za radu,určitě se zde nějaký šikovný kutil najde. Pa Lenka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V IKEA stojí tři stovky... Zkuste protrženou část poslepit pečícím papírem nebo pergamenem. Použijte některé z mnoha čirých lepidel na papír.

doplněno 02.03.09 13:03:

Nikoliv poslepit ale podlepit!

lm®
hodnocení

Zkusila jsem to,ale bohužel...Stínidlo je natolik poškozené,že to nejde.*nevi**zed*Hledala jsem nějaký e-schop nebo cokoli,kde koupit náhradní stínidlo,ale nemohu nikde nic podobného najít.Nevíte někdo o něčem kde se prodávají papírová stínidla nebo nějaká podobná.Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]