Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych si k Vánocům zakoupit Aku vrtačku. Cenově do max tak 1800 kč. Tento týden mají v Lidlu vrtačku Parkside 18V lidl.cz/...
Další je Einhell RT-CD 14,4 akusroubovaky.heureka.cz/...
Jakou byste si vyrali? Popř. jiný typ? Díky
Souhlasím, mám tu menší verzi (11,1 V za 999,-) a jsem naprosto spokojený, ta věc při špatném nastavení trhá malé šrouby (nedělám si legraci). Li-Ion je super věc, v této baterii jsou 3 články (asi 18650) s ochranným obvodem (odpojuje po nabití a vybití a asi i chrání před přehřátím a nadproudem).
abych řekl pravdu, tak všechny levné akuvrtačky mi ztroskotaly na baterce. za málo peněz, málo muziky. pak jsem vzal Bosch a to je jinej level
my máme v práci boshky a příjde mi že docela rychle umírají baterky... pak máme jednu protoolku a to je jiná liga.. akorat ta cena je někde jinde...
pak jsem vzal Bosch a to je jinej level
A co teprve až někdy vezmete Makitu, Festo nebo Protool, to je ještě jiná liga. Lepší je už asi jen Hilti, ale to je už o naprosto jiných penězích.
Ale z toho výběru tazatele bych sáhnul po té Parkside z Lídlu, je to sice taky Číňan, ale proti Ferm je o dost robusnější.
Co se týče akupacku - to je obecně problém aku nářadí, ale dnes už není problém dát pack na repasi, která má navíc tu výhodu, že při repasi zpravidla použijí lepší články, než byly v origo packu.
Před časem jsem chtěl ušetřit a zkusil jsem aku šroubovák akusroubovaky.heureka.cz/...
od DWT za nějakých 900 a pohořel jsem na baterce, která je tam jen jedna, nic nevydrží a nabíjí se strašně dlouho.
Začal jsem hledat něco silnějšího a s větší výdrží. Nakonec jsem zakotvil u Maktecu 14,4V.
Je to dodávaný se dvěma Li-ion bateriemi v kufru. Co jsem se dočetl na internetu, tak to je hobby řada MAKITY a
docela to vychvalovali. Pěkně je MAKTEC to popsaný v tomto článku a vysvětleno co je to zač pohledem.salex-naradi.cz/...
Není to sice za 1800, ale za mě spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.