Nejste přihlášen/a.
Mám doma titanový hrnec,určitě víc než pět let.Na obalu byl název scenpen titanium,netuším co je to za firmu,koupili jsme na předváděčce.Ten náš hrnec stál 4200 korun,ale hodně ho používám a jsem s ním spokojená.
Lze v něm vařit cokoli,ale výborný je na marmelády-nepřipaluje se,nebo v něm vařím i lečo určené na zavařování.
A hlavně v létě je neocenitelný,když v pohodičce na plotýnce sporáku upečete buchtu a nemusíte v tom horku ještě přitápět troubou.
Do toho mého vejde litá buchta z 1/2 množství co je na běžný plech.A kupodivu-i když jsem tomu moc nevěřila-skutečně se v něm dají udělat i klasicé kynuté buchty-zkoušela jsem to,ale raději dělám ty lité,je to rychlejší.
Rozhodně doporučuji,nedám na něj dopustit.Asi bych nekupovala nějakou sadu,je to hodně peněz,spíš jednotlivé kusy,které opravdu využijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.