Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy podat přiznání ze stavby

Od: jaros® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v prosinci minulého roku mi byl ze stavebního úřadu "zkolaudován" sklad nářadí a vystaveno rozhodnutí o užívání. Následující den jsem toto rozhodnutí s geometrickým plánem odnesl na katastr s požadavkem na vklad. Dnes jsem na katastrální mapě zjistil, že je sklad již zakreslen. Chtěl jsem se zeptat, zda mám přiznání o nabyté nemovitosti podávat na finančáku ( ohledně nově vyměřené dani z nemovitosti ) za loňský rok , kdy jsem dostal rozhodnutí, nebo až za rok t.j. od doby zákresu do katastru. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Do konce ledna 2014 podáte daň přiznání z nemovitostí, které jste vlastnil k 31.12. 2013 a nemovitosti byly zkolaudovány nebo bylo vystaveno rozhodnutí o užívání stavby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]