Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobit rám garážových vrat

Od: acer® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu jak vyrobit rám křídlových garážových vrat. Vrata jsou pořádně těžká, počítám tak 100kg křídlo +- Mám pouze vrata a panty a potřebuji vyrobit rám. Rozměrově je šířka otvoru o něco větší. Představoval bych si buď jekl , nebo L. Nevím jak silný a jak udělat kotvení do zdi. Děkuji za rady. Foto vrat podobných.

Jak vyrobit rám garážových vrat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Profil L, navařit pracky a do zdi, rám. Též by šlo dát L zvenku, zevnitř a pásovinu, svařit. Možností upevnění je více.

hodnocení

0x

Budu taková plně funkční vrata rušit i s rámem a chci je odvézt do šrotu, klidně Vám je za tuto cenu přenechám, nevím odkud jste já Olomoucký kraj.

hodnocení

Já už je mám koupil jsem za 1600Kč + doprava 450km. Dejte inzerát, prodáte. Dvoje mi prodali před nosem. Takže vyrobím L profil po celém obvodě a na 4 místech udělám návarky s plocháčem a ten se vyseká do zdi? A tento rám nasadím na roh garáže, takže budou vystrčené úplně ven? To by mi nevadilo a bylo by to asi nejlepší.

repe

Já bych je bral. Jaký je to přesně rozměr?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]