Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okenní sušák prádla

Od: uska* odpovědí: 3 změna:

Prosím, poraďte. Prádlo suším v létě, v zimě na zahradě, ale nechce se mi s každou vlhkou utěrkou a nebo zemovkou běžet 30 m na sušák. Nesnáším mokré věci v koupelně i když tak mám okno. Dům je zateplen, plastová okna.

Potřebovala bych jen jednu, dvě šňůry z kuchyňského okna š. 150 cm. Nic většího tam nelze, dům je ve svahu a chodník pod oknem něco přes metr. A ani to nepotřebuji. Neřešil někdo z vás tenhle problém? Hotový výrobek nemohu najít, nechat udělat by nebyl problém, ale nevím z jakého matrošu a hlavně kam připevnit. Do fasády? Do plastových oken či do parapetu je asi hloupost.

Nemá někdo fotečku jak tohle vyřešil? Děkuji za nápady, Uška

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Něco z tohodle by se nešiklo?

susaknaokno.eu/...

hodnocení

2x

Nám sebrali sušáky při výměně oken a my jsme velmi hlasitě protestovali, tak jsme nafasovali nové sušáky. ;) Když sáhnete na rám plastového okna zvenku, nahmatáte tři takové jako krytky. A do těch je sušák pověšen. Má nosnost 30 kg, má 6 šňůr a je na šíři okna. Pokusím se to někde najít anebo zítra vyfotit.

doplněno 09.11.13 17:59:

zaluzielevne.eu/... Je to tohle. Protože to vyrábí, můžete si dát udělat jen na tolik šňůr, kolik potřebujete. Na vašem konci republiky určitě bude také výrobce. Mám pocit, že ti, kdo vyrábějí a montují žaluzie, o nich vědí a poradí vám je najít.

uska*
hodnocení

Jste zlatíčka, vůbec jsem neměla tušení, že se něco podobného vyrábí. A nejvíc mě potěšilo, že je to bez vrtání a tím nepřijdu o 7 letou záruku na okna. I když je to za velký peníz, ale sušák nekupuji denně, už je objednáno. Dám si sušák pod stromeček.

:), :)

Moc a moc děkuji Uška

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]