Nejste přihlášen/a.
zdravim,mohu ještě nahodit z venku dům,když bude třeba 10 stupnu venku?. Děkuji za odpovědi
K tomu, aby omítka vyzrála potřebuje alespoň +5 °C. Pokud zmrzne ve stádiu, kdy je v ní voda, dojde k jejímu zničení.
doplněno 08.11.13 15:34:Některý zedník vám to klidně udělá i za mrazu. Že to na jaře spadne ho nezajímá. tak si je spíše ohlídejte. Radši bych to nechal na jaro.
Díky,před 3 rokama byla dělaná nová fasáda ,ale zapomněl jsem na vlhko a na nekterých místech se to vyboulilo a spadlo tak opravuju ty místa a na jaře to chci udělat pořádně proti vlhkosti ,ale nechám to od zedníka udělat. Jsem lajk no ,ale když si něco přečtu a podívam tak to udělám i auto opravim vše sám a to mi je 22 :D. Tak každá rada dobrá
Na jaro to 100% nechám ,jen dnes jsem opravoval kousek co spadl a chybí mí ještě tak 2m na 2 .. hlavně zima aby neublížila těm cihlám o to mám obavy velké ,ale nestane snad nic domu když to nechám do jara.
Mráz až tak nevadí,horší je přílišné horko-omítka sprahne .pokud jsou teploty do nuly,klidně nahodit
Ahoj. Jak napsal Diesel, mám to taky tak vyzkoušený. Můj osobní zedník s dlouholetou praxí, se kterým jsme dělali na baráku od r. 1987 mi přes můj protest, přes poledne v listopadu nahodil podhled pod balkonem. Denní teplota bývala kolem 5-8 st. a v noci šla pod 3 až k -5 st. Do večera to povyschlo a cement tak mohl v tom vlhku zreagovat a omítka docela dobře stvrdla. Dodnes nic neodpadlo. Potíž právě bývá, když je teplo a voda z omítky se rychle vypaří. A nedojde k tý reakci s cementem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.