Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit skvrny od nafty z kočárku?

Od: zabicka* odpovědí: 3 změna:

Může mi prosím někdo poradit jak odstranit drobné skvrny od nafty z dětského kočárku? Syn našel husí krk od nafty a mával s ním a totálně zacákal dětský kočárek oranžové barvy. Nevíte jak ho vyčistit? Předem díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chechtal*
hodnocení

1x

Moje známá dělá u pumpy a v práci na všechno používá Servošampon.Právě,že je dobrý na mastné znečištění,taky dobře čistí fleky od nafty.Můžu Vám říct,že je to výborná věc i v domácnosti.Na namáčení záclon i na úklid.Vřele můžu doporučit,mám to vyzkoušené.

hodnocení

0x

Zkuste použít přípravek na odstraňování skvrn CarPlan Stain Valet. Není nejlevnější, ale je účinný. *palec*
Viz např: kmobchod.cz/...

lidka*
hodnocení

0x

Hledala jsem, hledala jsem, ale nic moc jsem nenašla. Jediné, co se týkalo odstranění skvrn od nafty byla tato autokosmetika. Je to holt rada bez záruky, pokud čistič seženete, zkuste to někde zespodu, aby to nenadělalo ještě větší škodu. *nevi* Ale pokud se s tím dá čistit interiér auta, tak by to snad nemělo poškodit ani kočárek. Záleží z jakého je materiálu. Tak ať se to povede!

Odstraňovač skvrn z interiéru s kartáčem
Přípravek na odstraňování skvrn CarPlan Stain Valet používá inovativní hnací systém Bag-in-Can, který odděluje přípravek a hnací látku. Díky tomu je z nádobky vystříknut pouze čistící přípravek. Určeno k čištění sedadel, koberců, polstrování střechy a veškerého dalšího polstrování ve vnitřním prostoru auta.
Pokročilá formule wet-foam (mokrá pěna) - pokročilá formule přípravku Stain Valet wet-foam (mokrá pěna) obsahuje aktivní mycí a čistící prostředky, díky kterým dosáhnete výjimečných výsledků. Přípravek Stain Valet rychle odstraní odolné nečistoty, skvrny a znečišťující látky jako čokoládu, fixy, kuličková pera, olej, špínu, červenou řepu, kari omáčku, žvýkačky nebo skvrny od nafty, aniž by došlo k vyblednutí. Přípravek Stain Valet nezanechává po uschnutí skvrny. Na čištění koženého polstrování použijte jemný přípravek CarPlan Leather Valet.
Obsah: 300ml

doplněno 28.02.09 13:41:

Tak to jsme se se strejcem shodli a jenom o dvě minutky jsem byla pomalejší!*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]