Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit černé otěry na starém vysavači

Od: rockandroll* odpovědí: 8 změna:

dobrý den mám starý lux ale na něm jsou černé otěry od šnury potřeboval bych vědět čím by šli odstranit

doplněno 06.11.13 07:37:

´moc mě tyto šmouhy vadí tak je chci odstranit děkuji)

Jak odstranit černé otěry na starém vysavači

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecobecny
hodnocení

0x

Předně musím říct, že tvůj vysavač je nádhernej! Zkusil bych normální cockpit spray na čištění vnitřku aut nebo pěnu na LCD monitory, těmihle přípravky už jsem odstranil strašně moc...

rockandroll*
hodnocení

děkuji a mohl bych poprosit kolik asi stojí

doplněno 06.11.13 08:46:

ten přípravek

rockandroll*
hodnocení

taky mě napadl tzv SILICHROM pamatuji si že to mělo být jenom na chrom ale vyčistil to i hliník ,ocel ,a plast tak bych ho mohl taky skusit.

jezevecobecny
hodnocení

0x

pár korun, cockpit spray řekněme do stovky, ta pěna zhruba taky tak...

hodnocení

0x

Já bych na to vzala Žabku. Ta je úžasná, s ní myju, na vymačkané houbičce, gumové pásy, rohy, na linu. Co nepustí Žabkou, na to je potřeba vzít chemii, ale nemám jistotu, jestli ta nesežere barvu. :D Vysavaček je to úžasný! Klidně bych ho používala na drobky kolem a na gauči.

rockandroll*
hodnocení

já ho používám na kompletní uklíd tenhle je na prodej 475kč mám modrý a tam je toje trošku a chu ´to vyčistit

hodnocení

0x

Není třeba kupovat speciální přípravky. Ty šmouhy snadno odstraníte hadříkem namočeným v petroleji.

rockandroll*
hodnocení

a jer to otestované at neházím zbytečně stovku nebo kolik za petrolej který bych potom nevyužil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma silichrom

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]