Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpečit nemovitosti

Od: jamamba* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

prosím o rady, jak zabezpečit dvě nemovitosti proti vykradení a to na Frýdlantsku. Zkušenosti s pultem centrální ochrany, společnostmi, které tyto služby poskytují,kamerovým systémem, alarmy, nebo jinými alternativami zabezpečení. Za každou odpověď předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

teslakralovska
hodnocení

0x

pokud se jedná o chatu, celou bych ji zaminoval. Jak to udělali s domy v bývalé jugoslávii... jak tam někdo vleze, prostě to bouchne. Nebo pasti. Třeba ty skákací mrchy co na ně člověk šlápne a ono to vyskočí to úrovně pasu a bouchne. A nebo pokud chceš tiché, tak potom pasti vietcongu.

jamamba*
hodnocení

Pokud by jste ji celou zaminoval, jedná se o trestný čin nedovolovaného ozbrojování, dále o trestný čin ublížení na zdraví, třeba s následkem smrti...Nemovitosti bychom v budoucnu chtěli prodat, nejedná se o rekreační chatky, čili je nehodláme prodat jako stavební suť :).

Něco seriózněšího, za což bychom nešli "bručet" by na skladě nebylo?

rnk*
hodnocení

0x

zazdít okna i dveře a nechat zpustnout okolí. Pak si jich nikdo nebude všímat.

zabu
hodnocení

0x

Já myslím, že jediné rozumné řešení, je bezp. služba a napojení na pult. Jablotron to nabízí i s montáží a s hlídací službou, za docela rozumný peníz. Záleží na tom, jak moc si ceníte to, co chcete chránit.

skrap*
hodnocení

0x

Pohybový senzor s napojením na mobil nebo PC .Mě zcela vyhovuje. .Pro jistotu jsem si zapujčil fotopast .Pár snímku na PC a máte vystaráno už vám tam nepolezou *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]