Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná lednice

Od: requied® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

lze normální lednici použít bez větších problémů jako vestavnou?

Ceny velkých vestavných lednic jsou silně nepřiměřené, takže by se mi líbilo použít normální lednici ve skříňce.

Konkrétně se mi líbí tento model: lednice.heureka.cz/...

Máte stím někdo zkušenost, případně pod jakým názvem hledat kování na dveře k tomu vhodné?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Záleží kam to chcete vestavět. Musíte počítat s tím, že bude větší hloubka - bude vám o dost vystupovat přes pracovní desku. Také šířka a výška bude nestandardní, ale to by se asi dalo vyřešit. Největší problém ale bude asi při použití typizovaných dvířek - jak výšky tak šířky. Pokud se budou dvířka vyrábět na míru, pak tento problém nenastane.

hodnocení

Kuchyň se bude dělat celá na míru, takže se to opravdu udělá podle potřeby.

Jestli to bude vyčuhovat o 1 cm víc než vestavná, tak je to asi celkem jedno.

hujer123*

On to bude víc, než centimetr. Ale jestli se bude dělat celá kuchyně na míru, má smysl ušetřit pár tisícovek za lednici? A budou se na míru i vyrábět dvířka? Ta se obvykle kupují hotová v různých modulech, ale v řadách, které nemusejí odpovídat výškám a šířkám lednice, která není určena k vestavbě. Pokud se ale budou vyrábět, pak nevznikne problém s atypem.

Ať se daří!

olaf71*
hodnocení

0x

"chladnička" Beko vestavba stojí o trojku víc. má cenu se s něčím takový zabývat? stačí do toho promítnout čas, ježdění,práci atd. takhle to vezmu a je to tam. také občas vymyslím nějakou takovou pí... a v reálu to nevyjde levněji

hodnocení

Která že stejně velká (290l) lednice v třídě A+ stojí okolo 6000,-?

Nechám si klidně poradit.

olaf71*

proč okolo 6 tis? píšete, že tady o konkrétní lednici, která stojí šestku. já píšu, že vestavná stojí o trojku víc, tzn. 9 tis., na netu jsem našel Eluxe 277 litrů třídy A+ za 8500. čágos

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]