Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych si v panelakovém domě vyměnit staré laťové dveře ve sklepní koji za klasické se zamykáním na fabku. Dneska jsem sehnal zadarmo futra 60 cm a mám k dispozici staré dveře z koupelny. Jde mi to to že dveře z koupelny nejsou zamykaci a je zde jen zobaček od kliky a po vymontovaní zamku z boku se tam klasicky zamek fab nevleze, protože je delší cca o 5 cm . Muj dotaz zní zda jde z z boku otvor zvětšit pro namonotávaní zamku s vložkou fab ( dejme tomu, že bych to z boku dveří zvetšil vrtačkou ) nebo je třeba sehnat jiný typ dveří, které jsou uspůzobené pro fab zamky?
Předem dík za odpověď
Dík za odpovědi.
Dveře musím upravit, protože nynejší zámek je nad urovní otvoru pro zamykani, takže jiným rozměrově stejným zámkem si moc nepomužu. Jedině. že by se dal uzamknout samostatně jen ten zobaček ovladaný klikou, ale mám obavu že takový zamek by byl nad limit financí, které chci do toho vložit vzhledem k tomu že se jedná o staré dveře do sklepní kóje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.