Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakého materiálu sedačku

Od: kostalpet* odpovědí: 5 změna:

Plánuji koupi sedací rozkládací soupravy,mám kocoura ve všech obchodech je na výběr z neuvěřitelného množství různých materiálů.Můžete mi někdo doporučit dobrý kvalitní materiál který se bude dát snadno čistit a nepůjde snadno poškrábat?děkuji všem za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chabr*
hodnocení

0x

Kůži bych neriskoval a látku kocour stejně rozškrábe .Spíše bych to řešil povlečením na sedačku které je snímatelné ,pratelné a je jich na výběr spousty .Třeba v qu*placni*elle

drroman*
hodnocení

0x

záleží na kocourovi ,našeho kocoura nezajímá ani látka ani kůže ,ale dřevo to je jak vosa na sladké.Dětem ohobloval nohy borovicových postelí o 0,5cm ze všech stran kde se dostal.

jabraka*
hodnocení

0x

V obchodech jsou ke koupi speciální škrábátka pro kočky.Je to i něčím napuštěné,aby je to lákalo.Ušetříš nábytek.

JABRAKA

kejki

Jabrako, že ty nemáš kočku?

kostalpet*
hodnocení

0x

Děkuji za rady,on škrabátko má a používá ho,ale bohužel jsem udělala chybu když jsem ho nechala škrabat na staré a zničené sedačce,to už ho těžko odnaučím.S poškozením sedačky počítám,spíš jsem chtěla vědět který materiál to vydrží nejdéle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]