Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pridrzny elektromagnet

Od: duha* odpovědí: 5 změna:
Ma nekdo zkusenosti s pridrznym elektromagnetem na dvere zajima me pridrzna sila ,montaz ,zapojeni stacil by i navod k pouziti a montazi nejlepe odkaz na video muze byt i vlastni video s popsanim jak montovat jak zapojit chtel bych to pres ctecku rfid se zalohou pujde to dik za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

To záleží jaký konkrétně vyberete. myslete na to, že bude muset být stále pod napětím.

Síla může být dosti značná viz obrázek

doplněno 03.11.13 11:30:

Prostě řešit to tímto způsobem je špatná cesta. Ale když mi bylo 10 tak mě to taky napadlo jako možnost...

doplněno 03.11.13 11:37:

Ono se to řeší opačně. Asi takto: google.cz/...

Pridrzny elektromagnet
duha*
hodnocení

bude tam i záloha ale ten obrázek mě pobavil samá sranda jěště že nemám piercing to bych se nehnul z místa ale moji otázku to zatím neřeší

hodnocení

0x

Záleží, co vlastně chceš udělat. Přídržný magnety existují, mají sílu klidně i 300 kg, ale musí být stále napájený.

Nestačilo by něco takovýhleho?

assaabloy.cz/...

zabu
hodnocení

0x

Z dotazu to tak úplně nevyplývá. Nemyslíte náhodou elektrický zámek? Tedy zámek, který umí dálkově odjistit dveře?

duha*
hodnocení

klasickej bzučák nechci ten je k ničemu

nejlepší by byl zámek který se po elektrickým signálu vyšoupne a dveře zavře to samé při otevření ale musí mít střelku nebo čep vyšupovací nevím jak jinak bych to napsal.Máš nějaký odkaz na ten zámek co se dálkově ovládá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]