Je to jednoduché.Stačí použít obvodové lišty od plovoucí podlahy,nařezat na úhlové řezačce a slepit kvalitním lepidlem.Povrchově se dají upravit tapetou,nástřikem plastickou úpravou,nátěrem barvou.
JABRAKA
aislim*
A pak staci slepit ram, sklo, zad. Desku napr tavnou pistoli?
Úplně jednoduše. Udeláš si, nebo koupíš lišty, ty pak seriznes na pokos a slepíš. Jen, když to budeš dělat doma na koleně bez vybavení, bude to podle toho vypadat. A když si to nakoupis, tak to vyjde ještě dráž.
aislim*
Sklo, pistoli mam, takze myslim, ze to nebude prilis drahe. Leva taky nejsem, uz jsem si " na kolene " lepila terarka a nikdo nepoznal dom. Vyrobu.
V téměř každé prodejně je šikovní kluci vietnamští mají, když zrovna ne prázdný tak za pajcku s nějakým stupidním obrázkem, te jednoduše vyndáte a vložíte fotku, některé jsou i se sklem a nestojí o moc víc. Ze zkušenosti jsou ty zasklené lepší, všechny velikosti rámečků co mám s fotkama jsem tam kupovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.