Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na jednu věc. Na sousedovic pozemku, který je oddělen plotem 5m od našeho domu a dále asi 4m od spol. plotu pozorujeme jak roste stavba garáže na dvě auta. Nyní už pod střechou.
Přesněji: náš dům - 5m - plot - 4m - stavba garáže
Dosud nám nebyla doručena žádná korespondence od stavebního úřadu, povolení, souhlas a přitom jsem se díval, že stavbu už mají zapsánu v katastru o velikoati 59m2 jako zastavěná plocha a nádvoří.
Nejedná se o nějaký podvod?
Ne že by mi šlo o šťourání se v cizí věci, ale plánujeme taky garáž, tak jestli není nějaký nový zákon jak postupovat.
Děkuji
Ahoj. Jako taky soused by jste měl být také osloven sousedem a zřejmě i obeslán st.úřadem. Možná na to může mít vliv vlastnictví těch pozemků mezi vámi. Jste si se sousedy přímí sousedé? Jestli třeba neobeznámili jen někoho jiného. V našem státě je neskutečný úřední nepořádek a tak Vám asi nezbude a poptat se přímo na st. úřadě. Jednou mi řekli, že nejsem účastník řízení pro nesousedící pozemky. No, nebylo tomu tak. Tak na ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.