Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupil jsem na bazaru nový ohřívač vody viz odkaz ohrivace-vody.heureka.cz/... mám otázku -z baterie mi jdou hadičky 3/8 a napojení na ohřívač je půl coulovka..v krámě,když jsem kupoval redukci mi řekl,že by koupil raději jinou baterii s hadiceni těch půl coulu..je to tlakový s vypušťovákem..můžu to napojit na tyto hadice nebo raději koupit jinou baterii...a ještě mi říkal,že musím nějak ty hadice spojit...teď tam je průtokáč nějaký siemens hadice jedna na studenou druhá na teplou...a třetí přívod vody do baterie...a kam mám napojit výpušťák?...nemá to klasiku sifon...máme dřes i s odkapávačem a na myčku jsem dokupovával nástavec s výpustí...mohu tam někam vyvrtat dirku na hadičku na ten výpušťák?...A je to nějak pod tlakem? aby když mi bude vypouštět myčka to nešlo do toho ohřívače přes tu hadičku...děkuji david
Ariston nebrat! Jsou to šmejdy.
Ježiš, to jste zase vy?!
doplněno 31.10.13 11:09:Máte obzvláštní schopnost dělat si průšvihy a vyhazovat peníze za věci, co jsou sice "levné", ale nevyplatí se.
Za cenu těchto dvou nevýhodných bojlerů jste mohl mít kvalitní bojler z Dražic s ohřevem kotlem i elektřinou. Ale to jsem vám už psal dříve... V budoucnu byste na něj mohl napojit jakýkoliv kotel, ale i solár nebo tepelné čerpadlo.
Komu není rady...
Jj zase já to je jen do kuchyně...
žena má myčku a stejně si chce mít nádobí i ručně...Jinak do koupelny jsme koupily český od Wtermu...ale za 9600 ..
Proč si nepřečteš co píše v reakci nad tebou? Koupil si do průtokáč za 9600,- a teď ještě další průtokáč. Radil jsem mu už asi ve 3 dalších dotazech a tak znám poměry lépe jako vy. Kuchyně je hned vedle kotelny. V součtu vynaložil tedy podobné peníze za horší řešení.
Nejsem ten co by lidem pochleboval a psal dobře děláte, když vím, že dobře nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.