Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoušeč vlhkosti zdí - jaký koupit?

Od: dako® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. V chodbě máme stále vlhkou zeď, dokonce ani v létě nevyschne a to větráme jak nejvíc to jde. Přemýšlela jsem o nějakém vysoušeči, ale nevím, jaký bych si měla koupit. Nenašla jsem na netu stránku, která by mě zaujala. Ceny jsou dost vysoké. Máte někdo s tím zkušenosti, jetli by to vůbec pomohlo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vysoušeč Vám nepomůže, ten má cenu při jednorázovém zamokření (třeba povodeň). Odstraňte příčinu vlhkosti, ne následek.

doplněno 29.10.13 18:35:

Řekněme, že máte skoro plnou vanu vody a nad ní otevřený kohoutek, kterým neustále přitéká další voda. Vy ovšem chcete vanu prázdnou. Vyřešíte to tím, že budete vodu z vany neustále vybírat hrncem? To Vám asi moc nepomůže. Vy musíte v první řadě zavřít kohoutek a tak zabránit dalšímu doplňování vany novou vodou. Pak teprve použijete hrnec (odvlhčovač) na vybrání vody.

bgmaniac*
hodnocení

0x

Lépe než kupovat drahý vysoušeč a pak za drahou elektřinu řešit následek by bylo zjistit, proč vůbec vlhne a odstranit spíše příčinu.

lidus*
hodnocení

0x

Tchýně také šetřila a koupila vysoušeč, pomohlo až podřezání chalupy a izolace, trochu se ji šetrnost nevyplatila. Zdi mokré nemáme ale i na naši chalupě je vysoká vlhkost, zakoupila jsem do každé místnosti Ceresit, voda v nádobě sice je ale já stále dumám zda to není jen nějaký trik, vlhkoměr totiž ukazuje stále stejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]