Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
doposud jsem platila TV, rozhlas a elektriku (neměnící se částka každý měsíc) složenkou na poště. Chtěla bych zadat příkaz v e- bankovnictví. Jak mám postupovat? A musím změnu nahlašovat poště?
Díky za radu.
Zajděte na poštu kde s Vámi sepíší žádost plateb SIPA s možností trvalého inkasa z Vašeho účtu. Vše je též na stránkách pošty k nahlédnutí, kde je možné si stahnou (vytisknout) příslušný formulář, s kterým zajdete na poštu. Platby Sipa cca po 2-3 měsících na základě Vaší žádosti budou bankou strhávány pravidelně měsíčně. Podmínkou je ovšem, že máte PC a mailovou adresu na kterou Vám bude chodit elektronický doklad o platbě Sipa a zároveŇ budete osvobozena od poplatku 5 Kč. Pokud se rozhodnete pro inkasní platby doporučuji aby jste měla dostatečný zůstatek na účtu aby platba mohla být inkasována, jinak Vám začne chodit stávající doklad k platbě Sipa na poště.
flodur
Dobrý den, a nebyla to spíše platba přes SIPO? Na druhé straně toho lístku je přesný popis, jak a na jaký účet to posílat. Zdravím!
Lenko, všichni Vám radí použít Sipo. Já rovněž tak. Nevím jakou máte banku a co si účtuje za poplatky za převod peněz a za řádky ny výpisu. Já mám na Sipu plyn i pojištění, zkrátka vše co jde. Pak příkaz z banky zaplacení Sipa je na jeden řádek a za jeden poplatek. Jak se již někdo zmínil, nechte si zasílat doklad od sipa emailem, ušetříte 5 kč za měsíc, navíc v počítači se to lépe hledá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.