Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit nový vysavač, nejraději bych měla bezsáčkový, s dlouhým kabelem a ne moc těžký, kvůli mému věku. Nemusí být z nejlacinějších, za kvalitu si ráda připlatím (ale samozřejmě i to má svoje meze, např. tak 6000,-). Můžete někdo doporučit nějaký šikovný, snadno ovladatelný, který dobře saje jak parketovou podlahu, tak kusové vlněné koberce? Díky za radu!
Já mám asi 3 roky vysavač Samsung SC 5225. Dala jsem v té době asi 1900 Kč.Vysávám každý den.PVC a dlažbu v celém domě.Je to vysavač lehký. Má sáček, ale má na hadici zařízení, kterému se říká cyklon. Velké a hrubší nečistoty se zachytávají v plastové nádobce na tyči a do sáčku jde jen droboučký prach.Ta nádoba na tyči se lehce sundá a obsah nasypu do popelnice.Sáčky jsou v ceně asi 100 Kč za 5 kusů.Sáček mě vydrží mě i několik měsíců.Snach má taky vysavač s cyklonem. Cyklon má přímo ve vysavači, tak na něj nevidí jako já a složitěji ho vyndává, nemá sáčky, jen takový filtr, špatně se jí vyndává, práší a když se jí ucpe, tak dá za nový, nevím přesně, ale jde to do stovek. V každám případě pokud mohu poradit, tak určitě chtí vědět cenu sáčků a nebo filtrů a jak dloho s ním budete vysávat. Mohlo by se Vám stát, že za rok dáta do filtrů víc,než za vysavač.
Přeji šťastnou ruku při koupi. Vaňková
Zdravím,
využiju zde tady to téma a zeptám se zde, ať nezakládám nové.
Zvažuji si koupit vysavač do domácnosti a vzheldem k romu, že u nás se vysává i 2x denně, tak jsem uvažovala o značce Karcher, máte někdo zkušenosti s touto značkou v domácnosti.
Miele mě sklamalo, nezvládl to , reklamace byla náročná, pak jsem volila taktoku a to kupovala pouze hodně íevné vysavače stylem kup a vyhoď .
Dtest na vysavače mě taky nenadchl, páč jsem si po netu pročetla pár recenzí na vítěze , s datem po uvedeném testu a jsou hodně negativní, že nachápu jak mohí vyhrát ...
Hlučnost a velikost vysavače mi nevadí, takže jsem se dívala i na ten karcher větší.
Jestli máte někdo zkušenost s touto značkou,ale jako vysavačem, budu ráda když mi dáte vědet zda je to kvalitní volba.
Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.