Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na vysavač

Od: jedle* odpovědí: 9 změna:

Chci si koupit nový vysavač, nejraději bych měla bezsáčkový, s dlouhým kabelem a ne moc těžký, kvůli mému věku. Nemusí být z nejlacinějších, za kvalitu si ráda připlatím (ale samozřejmě i to má svoje meze, např. tak 6000,-). Můžete někdo doporučit nějaký šikovný, snadno ovladatelný, který dobře saje jak parketovou podlahu, tak kusové vlněné koberce? Díky za radu!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luig
hodnocení

0x

Zelmer Solaris Tvix 5500.0 HQ 3600,-

presne ten mam a parada , v baleni je i elektricky kartac , coz je na koberce parada

dragonfly*
hodnocení

0x
Mozna vam pomuze podle ceho jsem se orientoval ja.
- Dlouha teleskopicka tyc(jsem vyssi postavy)
- Vysoky saci vykon. Pozor elektricky prikon neznamena saci vykon
- Dlouhy privodni kabel
- sackovy provoz.
Na zaklade techto pozadavku mi nejlip vysel Philips perforem FC9184. ma vsechno co potrebuji, ergonomie ovladani je supr.

paw*
hodnocení

0x

Ja koupil z druhe ruky vorwerk a nemuzu vynachvalit. Konkretne tiger 251. Super propracovany stroj - zappinani na hlavni trubce a podobne. Ale bohuzel sackovy.

vysavac*

eta - zaruka 70. let - cena 5000kč. Je to dvougeneracni vysavac!

boruvka33*
hodnocení

0x

Já mám asi 3 roky vysavač Samsung SC 5225. Dala jsem v té době asi 1900 Kč.Vysávám každý den.PVC a dlažbu v celém domě.Je to vysavač lehký. Má sáček, ale má na hadici zařízení, kterému se říká cyklon. Velké a hrubší nečistoty se zachytávají v plastové nádobce na tyči a do sáčku jde jen droboučký prach.Ta nádoba na tyči se lehce sundá a obsah nasypu do popelnice.Sáčky jsou v ceně asi 100 Kč za 5 kusů.Sáček mě vydrží mě i několik měsíců.Snach má taky vysavač s cyklonem. Cyklon má přímo ve vysavači, tak na něj nevidí jako já a složitěji ho vyndává, nemá sáčky, jen takový filtr, špatně se jí vyndává, práší a když se jí ucpe, tak dá za nový, nevím přesně, ale jde to do stovek. V každám případě pokud mohu poradit, tak určitě chtí vědět cenu sáčků a nebo filtrů a jak dloho s ním budete vysávat. Mohlo by se Vám stát, že za rok dáta do filtrů víc,než za vysavač.

Přeji šťastnou ruku při koupi. Vaňková

ifkalii
hodnocení

0x

Zdravím,

využiju zde tady to téma a zeptám se zde, ať nezakládám nové.

Zvažuji si koupit vysavač do domácnosti a vzheldem k romu, že u nás se vysává i 2x denně, tak jsem uvažovala o značce Karcher, máte někdo zkušenosti s touto značkou v domácnosti.

Miele mě sklamalo, nezvládl to , reklamace byla náročná, pak jsem volila taktoku a to kupovala pouze hodně íevné vysavače stylem kup a vyhoď .

Dtest na vysavače mě taky nenadchl, páč jsem si po netu pročetla pár recenzí na vítěze , s datem po uvedeném testu a jsou hodně negativní, že nachápu jak mohí vyhrát ...

Hlučnost a velikost vysavače mi nevadí, takže jsem se dívala i na ten karcher větší.

Jestli máte někdo zkušenost s touto značkou,ale jako vysavačem, budu ráda když mi dáte vědet zda je to kvalitní volba.

Dík

ifkali*

Ještě jsem zvažovala Philips 9194.,ale ten karcher mě láká více,jenom bych potřebovala více recenzí, na heuréce zrovna tady k tomu karcheru moc recenzí není.

Dik za radu.

Omluva,zapomněla jsem se prvně přihlásit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]