Nejste přihlášen/a.
chci vyměnit pracovní desku kuchyně a zjistil jsem v nabídce dva druhy: zrcadlově hladký a poněkud drsný nelesklý. Který druh povrchu je lepší a který mi doporučíte? děkuji.
Já osobně bych do lesku nešla. Jednak mi to není sympatický a kuchyň budem mít celou v lesku. Asi se i kouknu jestli se vůbec ten lesk hodí ke skříňkám atd. Ale vše v lesku ee. Spíš ještě řešíme otázku dřezu, jestli s odkapávačem nebo bez. Když bude myčka stačí bez něj?
Dřez s odkapávačem je bezva, ale záleží na tom, jak dlouhá je pracovní deska, protože odkapávač ubírá hodně pracovního místa a také, zda nádobí utíráte a uklízíte ihned. Já sice myčku mám, ale co opláchnu, neutírám, nechávám oschnout, ale desku mám dostatečně dlouhou a odkapávač mám na myčce, která je vedle dřezu. :D Záleží na tom, co potřebujete víc. Jestli prostor nebo odkapávač.
díky, asi se přikloním k nelesklé pracovní desce a přemýšlím že zadní deska bude lesklá a světlá, protože je nedostatek světla. Nevím ale jestli mám jít do skla anebo dolamina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.