Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kuchynskou desku

Od: deck odpovědí: 8 změna:

chci vyměnit pracovní desku kuchyně a zjistil jsem v nabídce dva druhy: zrcadlově hladký a poněkud drsný nelesklý. Který druh povrchu je lepší a který mi doporučíte? děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak dělají se i svítící dna horních skříněk.

misdula*
hodnocení

1x

Já osobně bych do lesku nešla. Jednak mi to není sympatický a kuchyň budem mít celou v lesku. Asi se i kouknu jestli se vůbec ten lesk hodí ke skříňkám atd. Ale vše v lesku ee. Spíš ještě řešíme otázku dřezu, jestli s odkapávačem nebo bez. Když bude myčka stačí bez něj?

Dřez s odkapávačem je bezva, ale záleží na tom, jak dlouhá je pracovní deska, protože odkapávač ubírá hodně pracovního místa a také, zda nádobí utíráte a uklízíte ihned. Já sice myčku mám, ale co opláchnu, neutírám, nechávám oschnout, ale desku mám dostatečně dlouhou a odkapávač mám na myčce, která je vedle dřezu. :D Záleží na tom, co potřebujete víc. Jestli prostor nebo odkapávač.

xixi*
hodnocení

0x

Drsný nelesklý mám doma v kuchyni a jsem spokojený. Ale taky záleží na tom , jaká je kuchyně jako celek, co se vám tam bude víc hodit.

hodnocení

0x

Obloukem bych se osobně vyhnul veškerým lesklým povrchům.

deck
hodnocení

díky, asi se přikloním k nelesklé pracovní desce a přemýšlím že zadní deska bude lesklá a světlá, protože je nedostatek světla. Nevím ale jestli mám jít do skla anebo dolamina.

paw*
Pokud mate malo svetla, dejte si lampicku. Leskle povrchy jsou narocne na udrzbu. Hlavne v kuchyni, kde muze na lince kdeco prsknout. Jeste muzete dat.zadni.desku z piskovaneho matneho skla a lampicku za nej.

Anebo na dno horních skříněk tenkou zářivku. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]