Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to primer?

Od: sebor® odpovědí: 3 změna:

Dobry den, u nekterych motorovych retezovych pil je psano, ze maji PRIMER. Co to, prosim, znamena?

Diky! Sebor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Primer slouží pro lehčí dopravení benzínu z nádrže do motoru.

Je to svým způsobem pumpička.

doplněno 26.10.13 11:04:

google.cz/...

buss
hodnocení

0x

Pumpička (čudl z umělé průsvitné hmoty), je to i u křovinořezů. Staré karburburátory zvl. na motorkách to měly i když mechanické (potlačil se plovák, jehla popojela a benzin tekl, i karbce u naftových kamen).

doplněno 26.10.13 12:21:

Já u HQ cupnu 1 x, když mám náladu max 2x, totéž křoviňák.

hodnocení

Diky za odpovedi! Mam totiz motorovku Hechta, ktera ma primer. Pri prodeji mi ji slozili, seridili a prezkouseli, vse OK, chytala vyborne. Doma, asi za tyden, ji normalne nacupuji, asi 5x, jako u pily predesle (Partner) a nechytla ani zaboha. Tak jsem ji nechal, rikam si je asi uchlastana, a asi za tyden jsem ji zkusil bez cupovani (benzin byl v "cudlu" videt) a chytla perfektne. Od te doby nikdy necupuji a chyta OK. Tak jsem si rikal, to je asi ten primer, ze se uz nemusi cupovat:). S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]