Nejste přihlášen/a.
Dobry den, u nekterych motorovych retezovych pil je psano, ze maji PRIMER. Co to, prosim, znamena?
Diky! Sebor
Pumpička (čudl z umělé průsvitné hmoty), je to i u křovinořezů. Staré karburburátory zvl. na motorkách to měly i když mechanické (potlačil se plovák, jehla popojela a benzin tekl, i karbce u naftových kamen).
doplněno 26.10.13 12:21:Já u HQ cupnu 1 x, když mám náladu max 2x, totéž křoviňák.
Diky za odpovedi! Mam totiz motorovku Hechta, ktera ma primer. Pri prodeji mi ji slozili, seridili a prezkouseli, vse OK, chytala vyborne. Doma, asi za tyden, ji normalne nacupuji, asi 5x, jako u pily predesle (Partner) a nechytla ani zaboha. Tak jsem ji nechal, rikam si je asi uchlastana, a asi za tyden jsem ji zkusil bez cupovani (benzin byl v "cudlu" videt) a chytla perfektne. Od te doby nikdy necupuji a chyta OK. Tak jsem si rikal, to je asi ten primer, ze se uz nemusi cupovat. S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.