Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat čím to může být, zapnu normálně plynový kotel,ale plamen asi po 5vteřinách zhasne, nebo se přeruší přívod plynu do trysek a asi za vteřinu to zas chytne a to se furt opakuje.Voda v topení se normálně ohřeje na nastavenou teplotu, ale vadí nám i to časté zapalování, které je slyšet v domě. jinak kotel je ve sklepě je starší a dodávám, že je asi 14 dnů po pravidelné revizi,která je v pořádku. Prosím jestli máte někdo s tímto zkušenosti prosím poraďte jestli to je normální nebo né. Děkují,
Ahoj. První, co mě napadlo, že je třeba nutné přidat na termostatu (REGO) v místnosti, pokud to tam máte. Nebo se to dělá přímo na kotli když není pokojový termostat. Nebo, jestli není přivřený uzávěr-žlutý kulák na přívodu plynu. Nebo mohl vzniknout problém až po revizi na desce elektroniky po nějakém blikanci v síti. Tak si to zatím zadarmo omrkněte.
Ahoj děkují za radu humbuckerovi, šla jsem hned do sklepa ke kotli a hodně jsem přidala na termostatu,ale bohužel nic se nezměnilo ale vedle je ještě jedno kolečko, které ukazuje teplotu vody v kotli a malá červená ručička, která se dá otáčet, tak jsem ji pootočila a ejhle kotel přestal blbnout a jede jak má. Ještě jednou dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.